De ce eu nu votez Comuniştii

Într-o zi discutînd (contrazicîndumă) cu o persoana ce a votat stabilitatea, acesta mi-a reproşat, că eu nu o să votez niciodată un partid comunist numai din cauza că partidul poartă acet nume, chiar dacă acest partid ar face lucruri măreţe… pentru popor, raspunsul meu la această afirmaţie este „şi da şi nu” adică, dacă un partid întradevăr ar reprezenta interesele populaţiei şi nu interesele liderilor acestui partid, ar construi/repara grădiniţe şcoli şi nu parlamemte şi preşedenţii de 20 mln. $, dacă ar susţine tineretul să nu plece peste hotare şi lear oferi un trai decent în ţara alături de cei dragi, atunci cred că aş vota acest partid indiferent ce nume ar purta acest partid.

Dar dacă să analizez lucrurile cele mai rele pentru omenire eu aş analiza Comunismul şi Nazismul, aceste două regimuri le consider unele din cele mai grele poveţe pe care le-a avut omenirea…, astfel nu cred că persoanele care au intenţii reale de a sluji pentru binele poporului ar putea să se laude cu una din acetse două denumiri care a adus atîta suferinţă în lume.

PS: Oare un evreu ar vota un partid ce ar purta denumirea de Nazism??? chiar dacă acet partid ar face lucruri minunate pentru popor.

Voi de ce nu votaţi/sau votaţi partidul PCRM ?

Anunțuri

4 răspunsuri

 1. Ai dreptate. Dacă un om vrea să facă lucruri bune, de ce s-ar ascunde după o denumire hidoasă??? !!!

 2. Ajutati la lupta impotriva comunismului, participati la raspandirea adevarului.
  Informatii legate de abuzurile si manipularile facute de comunisti ajung greu in multe zone din Moldova, de aceea avem nevoie de ajutorul vostru. Basarabeni, downloadati fisierele aflate pe http://www.romanism.net , scrieti-le pe CDuri si dati-le celor care au nevoie.
  Mai multe informatii pe http://www.romanism.net

 3. Eleonora, un om care vrea sa faca lucruri bune este un om intelept. Un om intelept, nu va merge niciodata in partidul comunistilor, pentru ca ceea ce fac ei, mentalitatea lor – nu este a facerii de bine. In concluzie, ceea ce comunistii numesc sau promit ca fac bine, nu este decat o alarma falsa, o minciuna si o inventie! In plus, un om intelept, DACA ar fi in pc, ar pleca de acolo la un partid unde intr-adevar se vor a face lucruri bune!!!

 4. Gindul Meu,
  eu nu votez comunistii pentru ca au rupt Basarabia de la Moldova (Basarabia nu a fost stat niciodata, a fost Moldova lui Stefan si atat. Ei au rupt Basarabia!), implicit de la Romania Mare. Acum am fi fost 25 de milioane, fericiti ca nu mai avem comunism!

  eu nu ii votez pe comunisti pentru ca au distrus bisericile si manastirile, pentru ca nu sunt crestini (in zadar merge vova la catedrala, oricum stiu ce fel de paoma ii).

  nu votez comunistii pentru ca ei mi-au dus stramosii in Siberia. E suficient ca sa iti dai seama sa nu ii votezi. Pe mine daca ma duceau la 50 de km de casa nu i-as fi inghitit. Pacat ca sunt votati de cei care au fost dusi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: