Moldovean prins la vama cu tigari – sincer si amuzant

3 Răspunsuri

  1. […] » Moldovean prins la vama cu tigari – sincer si amuzant Mai vezi » Anunțuri | JOBuri | Știri | Horoscop | Meteo | Sondaje Articole […]

  2. Mai tare ca o scenetă umoristică:) Cazul este vechi, din octombrie 2005. Vanea Auzeac a fost sancţionat contravenţional cu suma de 40 milioane ROL, potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Galaţi.

    “Cronica Română”: Captura-record de tigari in vama galateana

    Peste 50.000 de pachete de tigari de provenienta moldoveneasca, in valoare de peste 30 000 de euro, au fost descoperite luni la granita de est a tarii de catre politistii de frontiera si vamesii galateni, ascunse intr-un microbuz plin cu mere, informeaza corespondentul RomNET. Cetateanul moldovean care a incercat sa introduca tigarile in tara noastra a luat marfa de la un conational, iar pentru a-i facilita transportul moldoveanul a primit suma de 1300 de dolari. Tigarile ar fi trebuit sa ajunga pe piata din Galati. Vanea Auzeac, un moldovean in varsta de 23 de ani a intrat in vama Galati Rutier, declarand ca transporta 4 tone de mere. La controlul vamal, politistii de frontiera au descoperit ascunse in spatelor cutiilor cu fructe nu mai putin de 50 de mii de pachete de tigari de provenienta Republica Moldova. Luat la intrebari de oamenii legii, tanarul a recunoscut ca a primit de la un alt cetatean din Moldova aproape 2000 de euro in schimbul trecerii tigarilor peste granita. Marfa, ascunsa cu grija printre lazile cu mere, a fost confiscata. Barbatul risca o amenda de pana la 75 de milioane de lei pentru contrabanda cu tigari.

    http://www.cronicaromana.ro/stiri-99.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

%d blogeri au apreciat asta: